Aangekomen!!
En dan nu vanuit Kenia!!
De eerste schooldag zit er op. Het was een heksenketel met allemaal lieve mensen en schatten van kinderen.
Een uitgebreide rondleiding gehad en alle kinderen hebben voor me gezongen.
Ik heb op dit moment gekozen van grade 3 ongeveer 10 jarigen. Leergierig en enthousiast.
Vanmiddag al de klas alleen gedraaid en huiswerk nagekeken.
De eerste dag van mijn verblijf ben ik met de broer van Peter door Mombasa gelopen, druk en niet erg veel moois te zien. Gelukkig kreeg ik bij mijn derde poging geld. 's Middags naar het strand geweest op loopafstand van het appartement. De Oceaan is gewoon warm, heerlijk.
Tot de volgende keer
de geldautomaten doen het gewoon slecht, dat had ik vorig jaar ook, na de 5e keer lukt het. Maar bij het winkelcentrum, Nakumat, gaat het uitstekend.
Gr. Ton
Hoi Lia,
mooi dat je aangekomen bent. je kon wel wat gewicht gebruiken. Klinkt goed een warme oceaan.
Veel succes,
g
Herbert
ha Lia, we hebben je site via pim gevonden en leuk dat we nu je verhalen en avonturen kunnen lezen!
geniet van je tijd daar, dat zullen de kinderen met jou ook zeker doen!
Hoi lief,
Blij dat je het naar je zin hebt. Lekker je te dompelen in het heerlijk warme water. Maar vergeet niet de kindertjes wat mee te geven, want uiteindelijk ben je er om wat van jezelf over te dragen.
Blijf voorzichtig en genieten.
Dikke knuffel,
Pim
Hallo Lia klinkt goed, is alles veilig daar. Geniet van dit avontuur. Ik vind het dapper van je.
Groetjes Marja
Ja hoor alles is redelijk veilig, ik voel me hier goed. Maar het blijft oppassen twee huisgenootjes zijn gisteren beroofd. Reuze sneu. Dank voo je interesse en tot mails.groetjes aan allen Lia
Hoi Lia; ik kreeg vandaag pas een link naar je blog. Blij dat alles goed is. Pas goed op jezelf en op je spullen. Fijn zo'n nieuwe ervaring. Ik blijf je verhalen volgen. Vanmiddag bij Herbert en Marja op bezoek geweest. MArja had heerlijk gekookt, een drie gangen menu; daar kan geen Keniaanse maaltijd tegenop (denk ik) Veel groeten, Erik
Hallo Lia, gisteren kreeg ik je lunk van Ellen en natuurlijk ben ik vandaag gaan kijken wat je allemaal doet en beleeft. Ik vind het geweldig dat je deze stap hebt gedaan en eerlijk gezegd ben ik niet verbaasd. Pas goed op jezelf, het is een zeer bijzondere ervaring waar je ook van kunt genieten. Succes en dikke kus, Hilde
Hi Lia,
Ben blij dat ik dit mee mag maken via jou, wat een ervaring voor je. Spreken de kinderen al een aardig woordje Engels of komt er nog veel gebarentaal aan te pas? Ben benieuwd naar je volgende mail!!!
Heel veel lieve groetjes Herman en Els