lia-in-kenia.reismee.nl

stuk beter

Voor diegenen die nog informeerden naar mijn kwaaltjes, de voet gaat beter net als de plekjes. Er kwam er weer een opzetten maar die zette niet door, dus wellicht onder controle blij toe.

Fran van de Sande

Lieve Lia. Leuk voor je maar ik ben blij als je weer terug bent. Met mij is het goed, alleen mijn tanden doen zeer en dat is vervelend hoor met eten. De foto van jou met de kinderen vind ik hartstikke leuk. Els, Jolien en Berend zijn op bezoek. Kussen van Ma

Marianne Evers

Hoi Lia

Wat een geweldig avontuur ben je aan het beleven. Niet zonder horten of stoten, maar zo te lezen sla je je er heel goed doorheen. Ik had niet anders van je verwacht. Wat zul je anders tegen het leven aankijken na deze ervaring. Ik ben reuze benieuwd naar je uitgebreide verhalen als je weer terug bent. Wij zijn inmiddels ook weer geland en geacclimatiseerd en hebben een heerlijke reis gehad. Je hoort er gauw meer van. Geniet nog maar even heel erg van je laatste week. Groetjes van Hendrik en heel veel liefs van Marianne

Roosmarijn

Dag Lieve Lia,
Fijn om te horen dat het beter met je gaat! En wat een gedoe met de safari, soms wel een beetje pech zo te lezen!
Ik ben inmiddels weer thuis, maar wil eigenlijk al direct weer terug, want wat is het hier gruwelijk koud!
Heb gelukkig veel dingen kunnen doen in Msambweni en Shimoni, maar ook nog lekker kunnen genieten, zeker het snorkelen was lekker!
Jij nog even heel veel plezier!
liefs Roosmarijn

Mieke Adema

Geweldige Lia,
Fijn dat je weer terug bent, maar wat een erv aringen heb jij opgedaan. Graag horen we het uit je mond en zien de beelden. Eind maart komen wij naar Frankrijk en komen horen en kijken.
Tot dasn dikke kus Mieke en Jos.

Doingoood